Scholenbeurs regio Brugge | Pers

Go!4Talent scholenbeurs in 2019 in teken van ‘groeien’

Terwijl jongeren het voortouw nemen op vlak van klimaatengagement, maakt Scholengroep impact zich op voor de scholenbeurs van 23 februari 2019. De scholen van Scholengroep impact scheppen een leef- en leerklimaat dat groei stimuleert, met het oog op een stevige basisvorming en vertrekkend van de interesses van elke leerling. De scholenbeurs die plaatsvindt in Kinepolis Brugge staat dit jaar dan ook in het teken van ‘Groeien’.

‘Want het is wat elke jongere moet kunnen: groeien om zijn of haar eigen talenten te ontwikkelen. Vertrekkend van de talenten en de totale persoonlijkheid van elke leerling leggen we in onze scholen, ondersteund met wetenschappelijke inzichten, de lat hoog met het oog op maximale leerwinst. Maar alles begint met het scheppen van een klimaat waarin jongeren zich goed voelen, en daarom vertrekken we op de beurs van een zoektocht naar ieders talent en/of interesse’, zo geeft Algemeen Directeur Wim Van Kerckvoorde van Scholengroep Impact mee.

De scholenbeurs 'GO ! 4 Talent !' bestaat daarom uit twee delen:

  • Enerzijds een doebeurs waar aan de hand van leuke opdrachten op zoek wordt gegaan naar ieders talent.
  • Anderzijds een infobeurs waar alle scholen van de scholengroep zich voorstellen. Hier staan alle directies en leerkrachten klaar om vragen te beantwoorden.

Aanbod afgestemd op ieders groeiparcours

Talen, wetenschap, economie, kunst, welzijn…: voor elke interesse is er een aanbod op maat. Technische opleidingen vertrekken van experimenteren en ontdekken. Wie een sportrichting verkiest, kan zich op de beurs als voorproefje aan een surfrodeo wagen. Wie je ook bent en waar je ook naar op zoek bent, voor onze scholen sta je als leerling centraal; je bent een groeier en wij geven je de groeiprikkels die het best bij jou passen.

Zet je kind binnenkort de stap naar het secundair onderwijs?

Nieuwsgierig hoe het kan groeien in een school die indruk maakt?

Kom op zaterdag 23 februari 2019 tussen 10 en 17 uur naar de Go! 4 Talent scholenbeurs. Reserveren is niet nodig.

Kinepolis Brugge
Koning Albert 1-Laan
8000 Brugge

Meer info? Like onze facebookpagina, of bel +32 498 27 30 11.