23 februari 2019 | 10 tot 17 uur | Kinepolis Brugge

impact

Maak je binnenkort de overstap naar het secundair onderwijs?
Weet jij al wat jouw talent is? Ben je een krak in wetenschappen? Is jouw taalgevoel uitzonderlijk groot? Ben je erg zorgzaam of sociaal of net uitzonderlijk goed in sport? Weet je van aanpakken en hou je van avontuur? Maar weet je nog niet welke school bij jou past?

Scholengroep Impact wil je graag helpen in deze zoektocht en organiseert jaarlijks een scholenbeurs voor leerlingen van het 5de en 6de leerjaar. Alle studierichtingen en scholen onder één dak. Klinkt geweldig!

De scholenbeurs ‘GO! 4 Talent!’ bestaat uit twee delen. Enerzijds een doebeurs waar je aan de hand van leuke opdrachten op zoek kan gaan naar jouw talent. Anderzijds een infobeurs waar alle scholen van de scholengroep zich voorstellen. Hier staan alle directies en leerkrachten klaar om jouw vragen te beantwoorden.


Groeien

Onze vierde editie staat in het teken van ‘Groeien’ want wij geloven in de GROEI van elke jongere. En waar kan je nu beter groeien dan in onze scholen die indruk maken?! Kom op 23 februari 2019 tussen 10 en 17 uur naar onze scholenbeurs en wij belonen je met een bijzondere verrassing!

impact

Nog even alle voordelen op een rijtje?

impact